LarryNeil Never give up

Lihaton lokakuu

  • Lihaton lokakuu

Lihaton lokakuu. Ensimmäisenä sisäinen lihaa syövä heteromieheni nauroi. "Mitä pask**".
Ajattelin sen olevan jälleen kerran niinsanottujen ituhippien turhanpäiväistä horinaa. Mitä se muka hyödyttää ketään, minua tai jo valmiiksi vakuumipakattuun pakettiin päätynyttä, teurastettua nautaa.
Se pakettihan päätyy vain roskikseen, jos en minä tai kukaan muu osta ja syö sitä. Siispä parantuuko maailma tällä tempauksella??

Vastaus on  edelleenkin mielestäni "ei".


Nyt useampi lukija varmasti kihisee raivosta. En väitä tämän lihattoman kuitenkaan olevan mikään huono asia. Tempaus saa monet kanssakulkijat, minut mukaanlukien pohtimaan sitä, mitä suuhunsa panee ja mitä ruokateollisuus on. Tällä tuskin maailma paranee, mutta  isoilla liikkeillä on aina vaikutuksensa, jos jengi alkaa vaatimaan parempaa niin itselleen kuin tuotantoprosessille. Alkaa varmasti tapahtumaan. Tästä uusimpana tulee mieleen tapaus Venäjä/Valio. Nyt vain odotellaan, koska mekin saamme lisäaineettomia jogurtteja.

Joten hyvät ihmiset, eritoten lihaasyövät heteromiehet. Pohtikaa rohkeasti mitä suuhunne laitatte, ei se myöskään noloa ole jos vaatii ruoaltaan jotain tai pitää välillä jopa lihattomia päiviä, jollaiseen siis itse ryhdyin. Tarkoitukseni on viettää joka toinen päivä lihatta ja joka toinen pannullani saa tiristä ihana rasvainen pihvi. Ei se maailmaa paranna, korkeintaan omaa henkilökohtaista maailmaani. Ja jos meitä on useita samanlaisia henkilökohtaisia maailmanparantajia, myös  teollisuus alkaa elää sen mukana. Ei kukaan voi ainakaan väittää, ettei se tekisi hyvää maailmalle?

Ensimmäisen lihattoman päiväni lounas: Kasvissosekeitto juustoraastella.

 

http://lauriniilo.blogspot.fi

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän JotuKarjalainen kuva
Jotu Karjalainen

Tervehdys Larry, kasvikset ovat parasta ja monipuolisinta mitä ihmiskunnalle on tarjota, jokainen voi tämän havannoida syömällä esim. pelkästään lihaa yhden viikon.

Mutta liha on tärkeä lisä monipuoliseen ruokavalioon, siksi tälläiset teemakuukaudet ovat hölmöjä.

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Jos Aatamille olisi tarjottu kunnon pihviä,
mutta omena, täytyi vähän miettiä.

Käyttäjän ppauto kuva
Janne Pirinen

Eikös sitä omppua tarjottu Eevalle?

Mikä on kunnon pihvi?

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Kunnon pihvi on kunnon pihvi

ja Eeva on Aatamin vastuulla.